La banda juvenil va oferir un concert intercanvi amb la banda juvenil d'Albocàsser el diumenge 7 de juliol de 2024 al balneari Font d'En Segures de Benassal.

Este concert estava emmarcat dins la 21 campanya de concerts d'intercanvi 2024 patrocinada per la Diputació de Castelló.

La campanya intercanvis Benassal-Albocàsser va tindre lloc en dos concerts, el primer celebrat a Albocàsser el dia 30 de juny i el segon a Benassal el dia 7 de juliol de 2024.

L'escenari triat en esta ocasió va ser la plaça dels Xorros del balneari Font d'en Segures de Benassal. A destacar la bona assistència de públic tant d'Albocàsser com de Benassal i el nivell oferit pels joves músics en les seues interpretacions.

 

La banda juvenil de Benassal dirigida per Javier Badía i The Biggy Music Band de Barcelona dirigida pel benassalenc Eduard Miralles, van oferir el passat dia 4 de maig de 2024 a les 19.30 hores a la plaça de l'Ajuntament de Benassal una vesprada de jazz.

La banda de Barcelona, especialitzada en este gènere musical, va estar des del matí a Benassal i van compartir a la nostra escola de música coneixements amb els joves músics de la banda juvenil. Ja a la vesprada van actuar cada formació de manera individual i van finalitzar el concert amb una actuació conjunta.

El concert va tindre una gran acceptació entre el públic assistent. Esperem poder repetir experiències pròximament amb The Biggy Music Band.

 

 

El dissabte dia 16 de desembre, en el pavelló cobert de Benassal, va tindre lloc el concert de nadal 2023 a càrrec de la banda de música Font d'en Segures de Benassal i la participació del cor d'alumnes de l'escola de música Absalom Celades.

Este any 2023 es celebra el 90 aniversari de la composició del pasdoble Gloria al pueblo del mestre Perfecto Artola. Per este motiu es va editar un fullet en el qual a més del programa a interpretar, s'explicava la història d'este pasdoble i altres aspectes del mateix.

La informació històrica del pasdoble va ser confeccionada per Rafael Monferrer i l'edició del fullet va ser a càrrec de l'Ajuntament de Benassal. També van col.laborar en el mateix Ricard Fortea i F. Gabriel Barreda. 

Consulta el programa en pdf.

 

Fotos: Elia García

Es va celebrar el dissabte 23 de setembre de 2023 a la localitat de Tírig la XXVIII Trobada de bandes de música de la comarca Els Ports-Alt Maestrat. Les bandes participants van ser Atzeneta, Benassal, Catí, Vilafranca i Tirig, Finalment la banda de Cinctorres no va poder assistir a la trobada.

 

Després de la desfilada pels carrers de Tírig, les actuacions de cada banda es van celebrar al Pavelló Municipal. Finalitzades les actuacions, lliurament de corbatins commemoratius, detalls i parlaments d'autoritats, es va celebrar un berenar per a tots els músics i acompanyants.

 

 

Després de la primera edició del Rock a banda en 2019la banda va oferir el passat dia 22 de juliol de 2023 el concert Rock a Banda II. Enguany es va celebrar a les 23h en la plaça Espanya i cal destacar el muntatge molt més complet i potent que el de la primera edició patrocinat per l'Ajuntament de Benassal.

 

Video resum del concert a youtube.

 

El programa interpretat va ser:

VIVIR ASI ES MORIR DE AMOR ... Arr. Ricard Fortea

NINO BRAVO EN CONCIERTO ... Arr. Manuel Calero García

ALASKA ... Arr. Azael Tormo

MANÁ MIX ... Arr. Ricard Fortea

BIENVENIDOS ... Arr. Abdón López

BON JOVI ROCK MIX ... Arr. Wolfgang Wossner

DEEP PURPLE MEDLEY ... Arr. Toshihiko Sahashi

PACTO ENTRE CABALLEROS ... Arr. Ricard Fortea

HIGWAY TO HELL ... Arr. Erwin Jahreis

 

El públic assistent va participar activament en el concert en baixar a la plaça a ballar i cantar els temes interpretats. Per a finalitzar la nit la banda va organitzar una espectacular festa pop-rock 80'-90' amb l'actuació del grup "Los Simples" per a tots els assistents.

 

A destacar la gran acollida que va tindre novament aquest concert (més si cap encara que el de la primera edició en 2019) i les nombroses felicitacions rebudes per director i músics en finalitzar el concert.

 

 

Fins al pròxim Rock a Banda III !!!!

 

 

 

Fotos del concert celebrat el día 10/06/2023 al pabelló cobert de Benassal. 

Consulta el programa en pdf.